Зеленський у середу виступить перед Конгресом США

Зеленський у середу виступить перед Конгресом США

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у середу, 16 березня, виступить у відеоформаті перед обома палатами Конгресу США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NBC News із посиланням на спільну заяву спікера Палати представників Ненсі Пелосі та лідера більшості в Сенаті США Чака Шумера.

«У той час, як в Україні триває війна, ми з великою повагою та захопленням перед українським народом запрошуємо всіх членів Палати представників і Сенату відвідати віртуальну промову до Конгресу Сполучених Штатів, яку виголосить Президент України Володимир Зеленський у середу, 16 березня о 09.00 годині», - йдеться у заяві.

Пряма трансляція відеозверненя буде доступна для загального перегляду.

«Конгрес залишається непохитним у своїй відданій підтримці Україні, коли вона стикається з жорстокою та диявольською агресією путіна, а також ухваленню законів для удару й ізоляції російської економіки, а також наданню гуманітарної, безпекової та економічної допомоги Україні», - йдеться у заяві.

Лідери Конгресу зазначили, що з нетерпінням чекають на звернення Президента Володимира Зеленського до Палати представників і Сенату та хочуть передати свою підтримку українцям у той час, як вони мужньо захищають демократію.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-