Зеленський поінформував лідерів Словаччини та Румунії про воєнні злочини росії

Зеленський поінформував лідерів Словаччини та Румунії про воєнні злочини росії

Доповнено
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив з президентами Словаччини та Румунії протидію російській агресії проти України та вчинення воєнних злочинів російськими загарбниками.

Про це глава Української держави написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Продовжив перемовини з міжнародними партнерами. Поінформував лідерів Словаччини Зузану Чапутову та Румунії Клауса Йоганніса про протидію російській агресії, про воєнні злочини, зокрема проти цивільних. Подякував за підтримку народу», - зазначив Президент.

Також, за його словами, лідери обговорили інтеграцію України до ЄС.

Окрім того, Володимир Зеленський обговорив з прем'єр-міністрами Великої Британії Борисом Джонсоном та Чехії Петром Фіалою протистояння України російській агресії і подякував за підтримку.

Про це глава держави написав у Твітері.

«Провів розмови з прем'єр-міністрами Великої Британії Борисом Джонсоном та Чехії Петром Фіалою. Говорили про боротьбу народу України проти російської агресії, про злочинні атаки рф на цивільних. Подякував партнерам за важливу підтримку. Цінуємо її”, - поінформував Зеленський.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-