Азербайджан готовий прийняти у себе зустріч між Україною та росією

Азербайджан готовий прийняти у себе зустріч між Україною та росією

Укрінформ
Азербайджан висловив готовність прийняти у себе зустріч між Україною та росією.

Про це сказав журналістам помічник президента Азербайджану – завідувач відділу з питань зовнішньої політики Адміністрації глави держави Хікмет Гаджієв у кулуарах Дипломатичного форуму в Анталії, передає Укрінформ із посиланням на Trend.

"Із цією пропозицією виступила українська сторона. Якщо буде такий намір, ми завжди готові прийняти цю зустріч. Азербайджан раніше приймав у себе зустрічі між генералами США та росії, а також зустріч у рамках діалогу Росія-НАТО. Логіка тут у тому, що Азербайджан не є членом ні НАТО, ні ОДКБ. Водночас Азербайджан – голова Руху неприєднання”, – сказав Гаджієв.

Він зазначив, що Азербайджан продовжує надавати Україні гуманітарну допомогу.

За словами Гаджієва, президенти Азербайджану та Туреччини докладають зусиль для припинення війни в Україні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу протистоять агресії.

Україна подала позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-