Лукашенко не розуміє, наскільки контролює свої війська – радник Тихановської

Лукашенко не розуміє, наскільки контролює свої війська – радник Тихановської

Укрінформ
Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко сам не розуміє, наскільки контролює свої війська.

Таку думку висловив радник Світлани Тихановської Франак Вячорки, передає Укрінформ з посиланням на Телеграм-канал журналіста Андрій Цаплієнко.

«Нічого не можна виключати. Сьогодні, звісно, путін тиснув на лукашенка, щоб лукашенко приєднався до війни, а лукашенко сам не розуміє, наскільки він контролює білоруські війська. Тому що вступ до війни міг відбутися ще тиждень тому, але щось пішло не так. 

За нашою інформацією, багато хто з генералів та офіцерів просто відмовилися переходити кордон тоді. Чи відмовляться вони зараз, ми точно не знаємо, але ми вже зробили заклик до всіх білорусів, щоб вони відмовлялися, а коли їх змусять - щоб вони переходили на бік української армії», - зауважив Вячорки. 

Як повідомлялося, під час візиту самопроголошеного президента республіки білорусь олександра лукашенка до москви російські літаки здійснили удар по населеному пункту Копані в білорусі, залетівши з території України.

За даними командування Повітряних сил ЗСУ, крім Копані, в білорусі росіяни атакували ще два населені пункти – Бухличі та Верхній Теребежів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-