Монастирський про януковича: Його строк придатності давно завершився

Монастирський про януковича: Його строк придатності давно завершився

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський прокоментував імовірні наміри керівництва російської федерації відновити президента-втікача віктора януковича на посаді глави Української держави.

Відповідний коментар пролунав в ефірі телеканалу "Україна 24", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зрадники мене не цікавлять. Винятково, як об’єкт затримання на території України або знищення. Якщо говорити про використання (керівництвом рф, як кандидата на посаду президента України – ред.), мені здається, що він уже є використаним продуктом для українців і більше в жодній країні, тим паче в Україні, використаний бути не може. Строк придатності давно завершився", – сказав міністр.

Як повідомлялося, у ЗМІ впродовж останніх кількох тижнів поширюється інформація про те, що російська влада розраховує відновити президента-втікача віктора януковича на посаді глави Української держави.

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що згадування прізвища янукович у контексті можливого маріонеткового президентства в Україні свідчить про повне незнання Росією реальних настроїв в Україні.

7 березня з‘явилася інформація, що борт януковича прибув до мінська. Цього ж дня у білорусі відбувався третій раунд переговорів між українською та російською делегаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-