Байден звернувся до росіян: Я не вірю, що ви прагнете кривавої війни з Україною

Байден звернувся до росіян: Я не вірю, що ви прагнете кривавої війни з Україною

Укрінформ
Президент США Джо Байден звернувся з відкритим зверненням до росіян щодо збройної агресії РФ проти України.

Зміст його звернення оприлюднений на офіційній сторінці Державного департаменту США у Твіттер, передає Укрінформ.

«Меседж президента США до народу Росії: "Я не вірю, що ви хочете кривавої, руйнівної війни проти України – держави й народу, з якими вас пов’язують такі глибокі родинні, історичні та культурні відносини"», – йдеться у повідомленні.

При цьому наводиться ще одна цитата американського лідера, у якій він стверджує, що Сполучені Штати не вважають російський народ ворогами.

Як повідомляв Укрінформ, за даними останніх соцопитувань, близько 74% американців переконані, що Сполучені Штати та їхні союзники по НАТО повинні встановити над Україною безполітну зону.

Близько 80% респондентів, які представляють обидві партії, заявили, що Сполучені Штати повинні припинити купувати російську нафту. Щонайменше 81% вважає, що Вашингтон повинен запровадити проти Росії додаткові санкції США.

24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-