У Макрона заявляють, що Путін відмовляється від «компромісів» — ЗМІ

У Макрона заявляють, що Путін відмовляється від «компромісів» — ЗМІ

Укрінформ
В Єлисейському палаці говорять, що президент Росії Володимир Путін відмовляється від “компромісів” і хоче взяти під контроль всю Україну.

Про це повідомляє телеканал BFMTV з посиланням на офіс президента Франції, після майже півторагодинної телефонної розмови президента Еммануеля Макрона з Путіним, передає Укрінформ.

Зокрема, зазначається, що Макрон "песимістичний" після переговорів з Путіним.

“Президент Франції після телефонної розмови з Володимиром Путіним вважає, що в Україні найгірше ще попереду: останній висловив «велику рішучість» продовжувати наступ, метою якого є «взяти під контроль» цілу країну”, - йдеться у повідомленні.

Путін сказав Макрону, що операція російської армії розвивається «за планом», передбаченим Москвою, і що вона буде «гіршою», якщо українці не погодяться на висунуті їм умови.

Також Путін підтвердив, що має намір провести «денацифікацію» України, про що він заявляв з початку війни.

«Інтуїція президента (Макрона) підказує, що найгірше ще попереду, з огляду на те, що президент Путін сказав йому», – цитує видання Єлисейський палац.

"Російські амбіції - захопити всю Україну. Військові цілі Володимира Путіна не змінилися", - повідомило джерело.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-