Переговори з Росією будуть, але не у Біловезькій пущі – Арахамія

Переговори з Росією будуть, але не у Біловезькій пущі – Арахамія

Укрінформ
Новий раунд переговорів між українською і російською делегаціями буде, але не у Біловезькій пущі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

“Інформація про проведення перемовин в Біловезької пущі не відповідає дійсності. Перемовини дійсно будуть, але місце – інше", - йдеться у повідомленні.

Арахамія пообіцяв повідомити усі деталі пізніше.

Раніше ЗМІ повідомили, що у Білорусі, у Біловезькій Пущі, має пройти другий раунд переговорів між Росією та Україною щодо російської агресії на українській землі.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський 27 лютого поінформував, що провів розмову з Лукашенком. За результатами розмови домовлено, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні в районі річки Прип'ять.

До складу української делегації увійшли голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Як заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк , переговори між українською і російською делегаціями були важні, але без будь-яких обов'язкових ультиматумів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-