Росія не йде на перемовини щодо евакуації людей зі сходу України – Верещук

Росія не йде на перемовини щодо евакуації людей зі сходу України – Верещук

Укрінформ
Росія не йде на жодні цивілізовані переговори щодо евакуації людей з Донеччини та Луганщини і поводиться, як середньовічні варвари.

Про це віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила в ефірі телеканалу "Україна 24", повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Немає там (на сході України - ред.) місії ОБСЄ, залишився Червоний Хрест, ми їм дуже дякуємо, ми звертаємось до них по допомогу. Залишились інші організації - оонівські наприклад, але вони не можуть забезпечити жодних коридорів, бо Росія не йде на жодні цивілізовані переговори і поводиться як ... середньовічні варвари», - сказала Верещук.

Як повідомляв Укрінформ, раніше віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій звернулася до Міжнародного комітету Червого Хреста з проханням допомогти вивезти з території України тіла загиблих російських окупантів.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-