У Верховну Раду зараз пройшли б вісім партій

У Верховну Раду зараз пройшли б вісім партій

Опитування
Укрінформ
Якщо б вибори до Верховної Ради проводилися наступної неділі, то до парламенту пройшли б 8 партій.

Як передає Укрінформ, такими є результати опитування, яке публікує SOCIS.  

Так, якби вибори до парламенту проводили найближчої неділі, то вісім партій – "Європейська солідарність", Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Розумна політика", "Сила і честь" , "Наші" Євгена Мураєва та "Українська стратегія Гройсмана" подолали б п'ятивідсотковий бар'єр.

За партію "Європейська солідарність" проголосували б 23,2% респондентів, що визначилися з вибором, за "Слугу народу" - 16,2%, за "Опозиційну платформу за життя" - 10,7%, за "Батьківщину" - 10,0%, за "Розумну політику" Дмитра Разумкова - 8,5%, за "Силу і честь" Ігоря Смешка - 7,1%, за партію "Наші" Євгена Мураєва - 6,3%, за "Українську стратегію Гройсмана" - 6,2%.

Опитування проведено 11-16 лютого. Результати репрезентативні на рівні всієї країни за показниками віку (старші 18 років), статі, типу поселення (місто/село) та поділу на області.

Опитування не проводилося в АР Крим та на непідконтрольній українській владі частині Донецької та Луганської областей.

Читайте також: «Слугу народу» готові підтримати 18,3% українців, за «ЄС» проголосували б 17,1%

Загалом було опитано 2000 респондентів. Метод дослідження - телефонне інтерв’ю САТІ (Computer Assisted Telephone Interviewing) з використанням планшетів. Статистична похибка вибірки (довірчий інтервал): +/- 2,4%. Середня тривалість одного інтерв’ю склала 12 хвилин.

ЯК повідомляв Укрінформ, 16 лютого соціологічна група "Рейтинг" опублікувала опитування, згідно якого "Слугу народу" готові підтримати 18,3% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором, "Європейську солідарність" – 17,1%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-