Разумков заявив, що його команді не дали відкрити офіс у Харкові - СБУ спростовує звинувачення

Разумков заявив, що його команді не дали відкрити офіс у Харкові - СБУ спростовує звинувачення

Укрінформ
Голова міжфракційного об’єднання “Розумна політика”, народний депутат Дмитро Разумков заявив, що Служба безпеки України перешкоджала відкриттю першого офісу громадської організації “Команда Разумкова” у Харкові.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні у Харкові ми з колегами планували представити нашу місцеву команду і провести пресконференцію. Однак захід був зірваний Службою безпеки України – у приміщенні, де мало проходити спілкування зі ЗМІ, “випадково” за годину до цього зникло світло, а нас не пустили всередину”, - зазначив Разумков.

В СБУ Укрінформу спростували цю заяву.

Читайте також: У Києві презентували ГО «Команда Разумкова»

"Будь-які заяви про те, що Служба безпеки України перешкоджала проведенню пресконференцій окремих народних депутатів у Харкові не відповідають дійсності. СБУ діє виключно в межах своїх повноважень та закону. І згідно функціоналу не несе жодної відповідальності за наявність чи відсутність електричного струму в містах", сказали у пресслужбі.

Там також додали, що спроби перекласти на Службу відповідальність за нібито "зірвану" пресконференцію є спробою політичної маніпуляції.

Раніше Разумков інформував, що розпочинає тур регіонами України. За його словами, перший місцевий офіс ГО “Команда Разумкова” відкрито у Харкові. Ним керуватиме народний депутат, член МФО “Розумна політика” Олександр Бакумов (парламентська фракція “Слуга народу”).

Як повідомлялося, 24 січня у Києві було презентовано ГО "Команда Разумкова".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-