Захист Януковича почав знайомитися з матеріалами справи Майдану

Захист Януковича почав знайомитися з матеріалами справи Майдану

Укрінформ
Захист експрезидента Віктора Януковича розпочав ознайомлення з матеріалами обвинувачення у справі злочинів на Майдані у лютому 2014 року.

Про це у Фейсбуці написав адвокат Януковича Віталій Сердюк, передає Укрінформ.

"Захист розпочав ознайомлення з матеріалами обвинувачення", - поінформував адвокат.

За словами Сердюка, у цій справі налічується близько 1900 томів з боку Офісу генерального прокурора.

“Вже в першому томі звертає на себе увагу, що справа Майдану була розпочата не за фактом вбивств та розстрілів узимку 2014 року, а лише за заявою підконтрольного владі експомічника Олега Тягнибока та однопартійця колишнього генпрокурора Олега Махніцького, представника опозиції під час подій 2014 року – народного депутата від ВО "Свобода" Олега Осуховського”, – уточнив Сердюк.

Читайте також: Начальника охорони Януковича арештували заочно

За його словами, захист експрезидента в період ознайомлення з цією справою Майдану має намір, серед іншого, планомірно та поетапно показувати суспільству, що за докази зібрані у справі, як і на підставі чого виникла справа Майдану, що реально зробила прокуратура для розслідування справи та інше.

Як повідомляв Укрінформ, 17 листопада у Державному бюро розслідувань заявили, що слідчі ГБР завершили досудове розслідування злочинів на Майдані у лютому 2014 року, скоєних найвищими посадовими особами держави під керівництвом колишнього президента Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-