Зеленський не виключає наступної розмови з Байденом за кілька тижнів

Зеленський не виключає наступної розмови з Байденом за кілька тижнів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський хоче, щоб Президент США Джозеф Байден отримував інформацію про реальну ситуацію в Україні від нього, і не виключив наступної розмови за пару тижнів.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками іноземних ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я - Президент України, знаходжуся тут і знаю, мені здається, більше, глибше, ніж будь-який президент. Питання не в президентові США. Так, ми розуміємо, які ризики, які ризики пріоритетні. Ми говорили (з Байденом - ред.) про багато речей, я хотів пояснити ситуацію, що важливо, що президент (США - ред.) знає ситуацію від мене, не від посередників, а від мене. Ми спілкуємось, може, навіть за пару тижнів також будемо спілкуватися", - сказав Зеленський.

За його словами, Байден знає багато деталей про ситуацію навколо України, однак додав, що дуже важливо, щоб не тільки наші спецслужби обмінювалися інформацією, треба бути тут і розуміти всі деталі.

Читайте також: Росія намагається нав'язати свій формат зустрічі Зеленського й Путіна

Як повідомляв Укрінформ, 27 січня відбулася телефонна розмова президентів України та США Володимира Зеленського і Джозефа Байдена. Це була друга розмова лідерів у 2022 році та третя за останні два місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-