ДБР проводить обшуки у народного депутата – підозрюють в підробці документів

ДБР проводить обшуки у народного депутата – підозрюють в підробці документів

Фото
Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань проводять обшуки у народного депутата за фактом підробки документів.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДБР у Телеграмі.

“У межах кримінального провадження за фактом підроблення документів Державне бюро розслідувань проводить обшуки у чинного народного депутата України. Слідчі дії відбуваються за місцем проживання парламентарія та у пов’язаних з ним осіб”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДБР прийшло з обшуками до Чернігівської міськради під час сесії

Як зазначається, Національне агентство з питань запобігання корупції склало на депутата протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого частиною 2 ст. 172-4 КУпАП (Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) щодо його входження до складу виконавчого органу одного із товариств.

Водночас як повідомили в ДБР, під час судового розгляду в Печерському суді чинний народний депутат дав підроблені документи - протокол зборів з інформацією про нібито своє звільнення з посади директора, чим, можливо, ввів в оману суд.

Нагадаємо, вранці, 28 січня, голова міжфракційного об’єднання “Розумна політика” Дмитро Разумков поінфомував у Телеграмі, що до народного депутата об’єднання Олега Воронька приїхали працівники ДБР.

Фото: ДБР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-