В Україну їде глава МЗС Данії

В Україну їде глава МЗС Данії

Укрінформ
Міністр закордонних справ Королівства Данія Йеппе Кофод 15-16 січня здійснить візит в Україну на запрошення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство закордонних справ України повідомляє у Фейсбуці.

"Візит Йеппе Кофода має на меті засвідчити підтримку нашої держави з боку Данії на тлі агресивних дій Російської Федерації", - зазначають у МЗС.

Сторони обговорять подальшу консолідацію міжнародної підтримки України у протидії російській агресії, кроки для збільшення обсягів двосторонньої торгівлі та інвестицій, просування європейської інтеграції України.

Читайте також: Право Росії на безпеку не скасовує такі ж права інших держав – Україна в ОБСЄ

16 січня Кофол відвідає лінію розмежування в зоні проведення операції Об’єднаних сил, де особисто ознайомиться із актуальною безпековою ситуацією, наслідками російської збройної агресії та практичними кроками, які український уряд здійснює для покращення умов життя та підвищення безпеки для людей, які мешкають по обидві сторони лінії розмежування.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня Кофод висловив серйозне занепокоєння накопиченням російських військ на кордоні з Україною та підтримав Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-