Резніков зустрівся з американскими конгресменами

Резніков зустрівся з американскими конгресменами

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков обговорив з делегацією конгресменів США поточну ситуацію на тимчасово окупованих територіях і навколо кордонів України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони.

Сьогодні Резніков і делегація Конгресу США у складі членів Палати представників Джейсона Кроу, Бреда Венструпа та Ріка Кроуфорда вшанували пам'ять українських воїнів, які віддали життя за Україну, за її свободу та незалежність, поклавши квіти до Стели із Дзвоном пам’яті.

“У подальшому були проведені двосторонні переговори, під час яких сторони обговорили поточний стан розвитку безпекової ситуації на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим, та навколо кордонів України, заходи сторін в інтересах зниження нинішнього стану напруженості в регіоні, а також перспективи співробітництва між Україною та США у сфері оборони”, - ідеться у повідомленні.

Члени делегації Конгресу США засудили агресивну політику Росії на міжнародній арені, висловилися за відновлення територіальної цілісності України у міжнародно визнаних кордонах, а також запевнили українську сторону у продовженні підтримки розвитку оборонних спроможностей Збройних сил України з боку США.

Як повідомляв Укрінформ, проєкт бюджету Сполучених Штатів на 2022 рік передбачає загальний обсяг допомоги Україні у 756 млн доларів, зокрема на зміцнення безпеки - 400 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-