Керівник телеканалу «Рада» презентував його нову концепцію

Керівник телеканалу «Рада» презентував його нову концепцію

Укрінформ
Керівник парламентського телеканалу "Рада" Вадим Перенчук на нараді за участю керівництва Верховної Ради та представників парламентських фракцій і груп презентував концепцію оновленого мовлення.

Про це у Фейсбуці повідомила співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко, передає Укрінформ.

"Сьогодні керівник телеканалу Рада презентував представникам фракцій концепцію оновленого мовлення", – написала парламентарій.

Геращенко також оприлюднила фотографії презентації, яку парламентаріям продемонстрував керівник телеканалу "Рада". Зокрема, представляється SWOT-аналіз, визначається стратегічна мета телеканалу, концепція мовлення, цільова аудиторія, покриття телеканалу. Окрім цього, у презентації зазначені програми та проєкти, які транслюватимуться на телеканалі. Серед них – "Новини", "Ранкове шоу", "День. Наживо", шоу "Рада", проєкти "Офіційно", "Насправді" та "Головний редактор" (робоча назва).

Як повідомлялося, парламентський телеканал "Рада" 15 грудня розпочав роботу в оновленому форматі. Напередодні у Мережі почав поширюватися відеоролик, який начебто анонсує діяльність оновленого парламентського телеканалу "Рада". В аудіосупроводі до відео, зокрема, зазначається, що "опозиція почала істерику в усіх своїх контрольованих ЗМІ, коли дізналася, що телеканал "Рада" оновлюється". Відповідний ролик спричинив негативну реакцію громадськості. Водночас телеканал спростовував свою причетність до його створення.

Опозиційні парламентські фракції "Всеукраїнське об‘єднання "Батьківщина", "Голос" та "Опозиційна платформа – За життя" вважають, що представники фракції "Слуга народу", яка має монобільшість у Верховній Раді, монополізує діяльність телеканалу "Рада".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-