Експерти вважають позачергові президентські вибори малоймовірними

Експерти вважають позачергові президентські вибори малоймовірними

Опитування
Укрінформ
Ймовірність позачергових виборів Президента, на думку 75% опитаних соціологічною службою Центру Разумкова експертів, є низькою або нульовою.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати експертного опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова і розміщеного у його доповіді "Сучасний стан і основні тенденції суспільно-політичного розвитку України".

«У перспективі другої половини президентського терміну Зеленського позачергових виборів Президента не станеться — 75% опитаних експертів вважають, що ймовірність такого сценарію або низька, або нульова, тоді як кожен п’ятий опитаний експерт вважає ймовірність позачергових виборів високою», - йдеться у доповіді.

За інформацією Центру Разумкова, експерти також припускають, що позачергових виборів до Верховної Ради не буде — 40% вважають таку ймовірність низькою, а 17% впевнені, що позачергових виборів не станеться. Натомість 37% експертів вважають ймовірність їх проведення високою.

Експертне опитування проведене соціологічною службою Центру Разумкова в жовтні-листопаді 2021р. Опитано 105 експертів (представники органів місцевого самоврядування, науковці, викладачі закладів вищої освіти, представники громадських організацій і політичних партій, журналісти) у 23 областях України та м. Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-