Уряд звільнив держсекретаря Мінрегіону

Уряд звільнив держсекретаря Мінрегіону

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив Богдана Баласиновича з посади державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій України через отримання негативної оцінки за результатами оцінювання його службової діяльності у 2021 році.

Відповідне розпорядження оприлюднене на Урядовому порталі, повідомляє Укрінформ.

«Звільнити Баласиновича Богдана Олександровича з посади державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій України у перший робочий день після закінчення відпустки для догляду за дитиною у зв’язку з отриманням негативної оцінки за результатами оцінювання службової діяльності у 2021 році (пункт 3 частини першої та частина п’ята статті 87 Закону України «Про державну службу», - йдеться у документі. Іншим розпорядженням КМУ тимчасово поклав виконання обов’язків державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій на Євгена Плащенка.

Як повідомлялося, уряд призначив Баласиновича держсекретарем Міністерства розвитку громад та територій 25 червня 2020 р, але 19 листопада 2021 року його відсторонили від виконання повноважень на час здійснення дисциплінарного провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-