Нових процесуальних рішень стосовно Порошенка немає - Венедіктова

Нових процесуальних рішень стосовно Порошенка немає - Венедіктова

Відео
Укрінформ
Офіс генпрокурора не має у розпорядженні жодних процесуальних рішень, які могли б привести до оголошення нової підозри експрезидентові Петру Порошенку.

Про це під час візиту до США заявила Ірина Венедіктова, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Майже два роки як я - генеральний прокурор, і два роки я чую про нові підозри (колишнім президентам – ред.). Будуть вони (підозри – ред.), чи не будуть – я прокоментую, коли матиму якісь процесуальні рішення. На сьогодні таких процесуальних рішень немає», - зазначила Венедіктова.

Вона підтвердила, що бачила повідомлення в українських ЗМІ, які посилалися на заяву колишнього заступника генпрокурора Віктора Трепака. Він стверджував, що Офіс генпрокурора  може пред’явити підозру експрезиденту Петрові Порошенку у справі про постачання вугілля з ОРДЛО.

«Я бачила те, що було написано у ЗМІ, але насправді коментувала особа, яка вже не працює в ОГП більш як півтора року. Тому краще, мабуть, він прокоментує далі, що він мав на увазі, і звідки у нього така інформація»,- зауважила генпрокурор.

Нагадаємо, відповідно до Кримінального процесуального кодексу України, процесуальними рішеннями є всі рішення органів досудового розслідування, прокурора, слідчого судді, суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-