Мін’юст просить ОАСК анулювати реєстрацію ще однієї партії

Мін’юст просить ОАСК анулювати реєстрацію ще однієї партії

Укрінформ
Міністерство юстиції просить Окружний адміністративний суд міста Києва анулювати реєстрація політичної партії “Партія українського народу”.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду.

“Міністерство юстиції України просить суд анулювати реєстрацію політичної партії “Партія українського народу”. Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, позивач вважає, що наявні правові підстави для звернення з позовом до суду про анулювання реєстраційного свідоцтва, те, що відповідач - політична партія, не висувала своїх кандидатів на виборах Президента України та виборах народних депутатів протягом десяти років.

Наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даним позовом.

У суді нагадують, що до ОАСК уже надходили позови від Міністерства юстиції України щодо анулювання реєстраційних свідоцтв понад 40 партій. Наразі суд анулював реєстраційні свідоцтва політичних партій “За Україну!”, “Третя Українська Республіка”, “Трудова Україна”, “Всеукраїнський патріотичний союз”, “Нова сила”, “Національно-демократичне об’єднання «Україна” та “Всеукраїнська політична партія – Екологія та Соціальний захист”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-