У «Слузі народу» не ведуть розмов про створення коаліції – Шуляк

У «Слузі народу» не ведуть розмов про створення коаліції – Шуляк

Укрінформ
У фракції «Слуга народу» наразі не обговорюють питання створення парламентської коаліції з іншими фракціями чи депутатськими групами.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу у Верховній Раді сказала голова партії, заступниця голови фракції «СН» Олена Шуляк.

«На сьогодні в нас немає ніякого рішення і немає ніяких розмов про створення коаліції. Тому що, якщо подивитися на наші останні голосування, навіть які відбувалися на цьому тижні, фракція «Слуга народу» давала 230 голосів», - сказала Шуляк, коментуючи питання нестачі голосів лише фракції «Слуга народу» за ухвалення державного бюджету на 2022 рік.

Вона прокоментувала, чому за ухвалення держбюджету-2022 проголосувало 215 членів фракції «Слуга народу» з 243.

«Самих «Слуг народу» було 219, якщо я не помиляюся, тому що хворіють на COVID-19. Наприклад, у нас не одна людина зараз на лікарняному. Тому з 219 проголосували 215», - зауважила Шуляк.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер 2 грудня Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2022 рік. «За» проголосували 268 народних депутатів. Зокрема, документ підтримали 215 членів фракції «Слуга народу» (утрималися 2, не голосували 12, відсутні 14). Ухвалення бюджету підтримала депутатська група «Партія «За майбутнє» у повному складі (21 депутат), 19 із 20-ти членів групи «Довіра», 10 позафракційних парламентаріїв, два члени фракції «Батьківщина» та один - «Голосу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-