Комітет Ради заслухає силовиків про ймовірну підготовку держперевороту

Комітет Ради заслухає силовиків про ймовірну підготовку держперевороту

Укрінформ
Члени Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки запрошуватимуть на засідання представників українських силових структур для заслуховування матеріалів розслідування щодо імовірної підготовки окремими громадянами державного перевороту в Україні.

Про це керівник парламентської фракції "Слуга народу", голова підкомітету з питань нагляду за діяльністю державних органів спеціального призначення з правоохоронними функціями, правоохоронних органів, правоохоронних органів спеціального призначення та розвідувальних органів оборонного комітету ВР Давид Арахамія повідомив під час брифінгу в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Будемо слідувати за подіями. Ще не було (спілкування з силовиками - ред.). Думаю, що на комітет будемо когось викликати, але трошки пізніше. Слідство тільки розпочалося. Треба, щоб вони напрацювали якісь матеріали", – сказав політик.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 26 листопада 2021 року на пресмарафоні “30 запитань Президенту України” заявив, що в українських спецслужб є інформація про переговори представників України і Росії про можливу участь Ріната Ахметова в державному перевороті.

Того ж дня Ахметов спростував слова Зеленського.

29 листопада Служба безпеки України розпочала розслідування імовірної підготовки окремими громадянами державного перевороту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-