«Звичайна практика»: Монастирський відповів, чи можуть чиновники скористатись авіацією ДСНС

«Звичайна практика»: Монастирський відповів, чи можуть чиновники скористатись авіацією ДСНС

Укрінформ
Ті чи інші посадові особи можуть використовувати відомчу авіацію, згідно з протоколами, це є звичайною практикою.

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський поінформував на брифінгу, відповідаючи на питання щодо ймовірних перельотів керівництва Офісу Президента гелікоптерами ДСНС, передає кореспондент Укрінформу.

“Відомча авіація використовувалася постійно, згідно протоколів, відповідними посадовими особами. Це є звичайна практика, вона була і буде”, - поінформував Монастирський.

Він зазначив, що це є “абсолютно нормальна ситуація, коли посадові особи з використанням певних звернень, (певної — ред.) процедури, використовують відомчу авіацію”.

“Я прочитав відповідне журналістське розслідування (щодо нібито використання гелікоптерів ДСНС для святкування дня народження глави Офісу Президента Андрія Єрмака — ред.), а всі інші коментарі були вичерпно надані Офісом Президента. Але згідно протоколів, це (відомча авіація — ред.) (може — ред.) використовуватися відповідними посадовими особами”, - уточнив міністр.

Як повідомлялося, 24 листопада видання "Українська правда" у журналістському розслідуванні повідомило, що Президент Володимир Зеленський і Офіс Президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, начебто використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Потім у Офісі Президента заперечили інформацію про начебто використання гелікоптерів Державної служби надзвичайних ситуацій для доставляння гостей у резиденцію в Карпатах на святкування дня народження керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-