В ОП заявили, що Зеленський і Єрмак не прийдуть на ефір Шустера

В ОП заявили, що Зеленський і Єрмак не прийдуть на ефір Шустера

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський та керівник його Офісу Андрій Єрмак не братимуть участь у вечірньому ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Про це розповів радник керівника ОП Михайло Подоляк у коментарі, переданому Укрінформу.

«Було, до речі, цікаво побачити від медійного майданчика, який взяв на себе фантастичну роль олігархічного пропагандиста, фразу «з метою об'єктивного висвітлення важливої для країни теми запрошуємо»... Точно розумієте весь сенс цих простих слів? Точно не хочете влаштувати чергове кероване судилище на своєму майданчику? Точно розумієте, що таке дискусія? Хоча все це риторичне… Олігархічне телебачення – це ж тільки про монопольне знущання над словом. Тому ще раз – просто «ні», - зазначив Подоляк щодо раніше оприлюдненого на сторінках у соцмережах програми «Свобода слова Савіка Шустера» запрошення Президентові та керівнику ОП взяти участь у сьогоднішній програмі.

Подоляк також підкреслив, що свобода слова – це не про маніпуляції, провокації чи демонстративну ангажованість, це точно не про стару гру за олігархічними правилами, коли, за його словами, своїм у студії – комфорт, а глядачам – «відбірна фейкчатина».

«Якщо говорити відверто, то навіть сьогоднішнє запрошення представників влади до ефіру – це фейк, хайп. Не дуже віриться, що є бажання реальної свободи слова. Бо якби було – то ефір не модерувався би під чергову емоційну драму в олігархічних інтересах. Виклик на телевізійний килим до олігарха – це звісно дуже гучно. Але смішно. Президент, керівник Офісу Президента та будь-яка інша посадова особа за вказівкою олігарха бігати ефірами не будуть. Ці часи вже закінчилися», - заявив радник керівника Офісу глави держави.

Він також додав, що реальна свобода слова сильно відрізняється від олігархічних "побажань", а об'єктивне висвітлення теми точно відрізняється від корпоративних пресрелізів.

Раніше програма «Свобода слова Савіка Шустера», яка виходить на ТРК «Україна», анонсувала п’ятничний ефір з теми щодо розслідування операції по затриманню бойовиків ПВК «Вагнер» та запрошення на неї Президента Володимира Зеленського і керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-