НАЗК за тиждень направило до суду три адмінпротоколи щодо Лероса

НАЗК за тиждень направило до суду три адмінпротоколи щодо Лероса

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції впродовж 8-12 листопада склало та направило до суду 25 адміністративних протоколів, зокрема щодо народного депутата Гео Лероса, голови Львівської обласної ради та трьох голів райрад.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НАЗК.

Так, за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів складено й направлено до суду 14 протоколів, у тому числі 2 протоколи стосовно голови Львівської обласної ради Ірина Гримак, 3 протоколи щодо народного депутата Гео Лероса та по 2 протоколи стосовно трьох голів районних рад: Тульчинської - Василя Неборецького, Олександрійської - Сергія Ракути, Золотоніської - Бориса Євмини.

Крім того, за ознаками несвоєчасного подання декларації без поважних причин складено й направлено до суду 8 адміністративних протоколів щодо 8 посадовців.

Також за ознаками несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни у майновому стані складено адмінпротокол щодо Олега Березіна, заступника директора департаменту - начальник відділу Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Ще 2 протоколи було складено й направлено до суду за ознаками порушення порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії.

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з питань запобігання корупції у жовтні виявило недостовірних відомостей у деклараціях посадовців на 271 млн гривень, зокрема у судді Конституційного Суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-