ДБР: Опублікований у ЗМІ протокол допиту народного депутата – фейк

ДБР: Опублікований у ЗМІ протокол допиту народного депутата – фейк

Укрінформ
Державне бюро розслідувань називає фейковим опублікований у засобах масової інформації фрагмент протоколу допиту народного депутата України. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні на сайті ДБР.

"Сьогодні у низці засобів масової інформації опубліковано нібито протокол допиту народного депутата України, який є фігурантом кримінального провадження, що розслідує ДБР. Повідомляємо, що ця інформація є фейком, оскільки у матеріалах кримінального провадження документ, який зображений на фото, відсутній", - повідомили у ДБР.

Держбюро закликає ЗМІ перевіряти свої джерела інформації та не дезінформувати суспільство, розповсюджуючи фейки.

У суботу, 13 листопада, видання "Цензор.Нет" опублікувало нібито фрагмент протоколу допиту народного депутата Гео Лероса у ДБР.

Як повідомлялося, 11 листопада народному депутату Гео Леросу було повідомлено про підозру за хуліганство у стінах парламенту.

10 листопада парламентський Комітет з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради рекомендував парламенту позбавити позафракційного народного депутата Гео Лероса права брати участь у п’яти пленарних засіданнях за непристойні жести в сесійній залі.

Виступаючи з парламентської трибуни 4 листопада під час призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони, Гео Лерос вдався до критики і непристойного жесту на адресу Президента і керівника ОП, які були присутні в сесійній залі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-