У поліції наразі немає головної версії у справі про смерть Полякова

У поліції наразі немає головної версії у справі про смерть Полякова

Укрінформ
У кримінальному провадженні щодо загибелі народного депутата України Антона Полякова наразі проводиться більш як 20 експертиз, правоохоронці отримали вже чотири висновки.

Про це повідомив начальник поліції міста Києва Іван Вигівський в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна», передає Укрінформ.

«Справа дійсно резонансна, на сьогодні ще триває досудове розслідування, проводиться більш як 20 експертиз, отримано вже 4 висновки експертів, результати інших експертиз очікуються», - сказав він.

Вигівський уточнив, що у цьому провадженні правоохоронці розглядають 2 версії - потрапляння наркотичної речовини в організм парламентарія шляхом самостійного вживання або під примусом. «Ми аналізуємо і відео, і інші дані. Наразі відсутні підстави вважати якусь версію головною», - додав очільник поліції Києва.

Окремо він зазначив, що правоохоронці не можуть висвітлювати покази іншого народного депутата — Анни Скороход, бо це таємниця досудового розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі «швидкої», але констатували смерть.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою «природна смерть».

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Пізніше в МВС заявили, що в організмі депутата виявлено наркотичні речовини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-