Довибори у Раду: ЦВК встановила результати на Херсонщині та Черкащині

Довибори у Раду: ЦВК встановила результати на Херсонщині та Черкащині

Відео
Укрінформ
Центральна виборча комісія встановила результати проміжних виборів до Верховної Ради в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область) 31 жовтня й оголосила обраними народними депутатами Сергія Козиря та Віталія Войцехівського.

Відповідні протоколи були підписані на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Як зазначив голова ЦВК Олег Діденко, комісія отримала інформацію від судових органів про відсутність оскарження протоколів окружних виборчих комісій.

У свою чергу член ЦВК Сергій Постівий зауважив, що при опрацюванні протоколів ОВК 184-го та 197-го округів комісія не виявила розбіжностей із даними дільничних виборчих комісій.

За його словами, згідно з даними протоколів обраним народним депутатом в ОВО № 184 вважається ексголова Херсонської ОДА Сергій Козир, в ОВО № 197 — міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський, які набрали найбільшу відносно інших кандидатів кількість голосів у своїх округах.

Обоє кандидатів є висуванцями партії “Слуга народу”.

Читайте також: ЦВК повідомила підсумкову явку на двох округах, де у неділю відбулися довибори в Раду

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня в Україні пройшли проміжні вибори до Верховної Ради у двох виборчих округах - №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

4 листопада ЦВК прийняла для подальшого опрацювання оригінали протоколів про підсумки голосування на цих округах.

Згідно з раніше опублікованими даними електронних протоколів ДВК про підсумки голосування в ОВО № 184 на Херсонщині, там переміг кандидат від «Слуги народу» Сергій Козир, який набрав 64,38% голосів виборців.

В ОВО № 197 переміг також кандидат від "Слуги народу", мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський. За нього проголосували 46,95% виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-