Довибори у Раду: ЦВК отримала оригінали протоколів з обох округів

Довибори у Раду: ЦВК отримала оригінали протоколів з обох округів

Укрінформ
Центральна виборча комісія прийняла для подальшого опрацювання оригінали протоколів про підсумки голосування на проміжних виборах народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область) 31 жовтня.

Окружні виборчі комісії передали відповідні протоколи на засіданні ЦВК у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми прийняли документи від двох окружних виборчих комісій тих округів, у яких проводились проміжні вибори народних депутатів України 31 жовтня", - зазначив голова ЦВК Олег Діденко.

Він також додав, що далі комісія буде опрацьовувати ці документи й, якщо виникне необхідність, ЦВК прийматиме рішення про зобов'язання ОВК скласти відповідні уточнені протоколи.

Згідно з раніше опублікованими даними електронних протоколів ДВК про підсумки голосування в ОВО № 184 на Херсонщині, там переміг кандидат від "Слуги народу" Сергій Козир, який набрав 64,38% голосів виборців.

В ОВО № 197 переміг також кандидат від "Слуги народу", мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський. За нього проголосували 46,95% виборців.

Читайте також: Довибори в Раду: на Черкащині та Херсонщині лідирують кандидати від «Слуги народу» - ЦВК

Результати виборів ЦВК має встановити до 15 листопада включно.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня в Україні пройшли проміжні вибори до Верховної Ради у двох виборчих округах - №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п’яти осіб. Таким чином, на проміжних виборах народних депутатів балотувалося 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-