Рада пішла на перерву – готують документи про кандидатів на посаду спікера

Рада пішла на перерву – готують документи про кандидатів на посаду спікера

Укрінформ
Заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк оголосила тридцятихвилинну перерву для того, щоб Апарат ВР підготував відомості про кандидатів на посаду спікера парламенту, запропонованих парламентськими фракціями і групами.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відповідно до частини третьої статті 74 Регламенту ВР до початку обговорення запропонованих кандидатур депутатських фракцій і груп Арарат Верховної Ради надає народним депутатам відомості про кожну із них. Відповідно до статті 28 Регламенту ВР оголошую перерву на 30 хвилин для забезпечення надання Апаратом Верховної Ради цих відомостей», – зазначила віцеспікер.

Вона поінформувала, що наразі внесені такі пропозиції щодо кандидатур на посаду Голови ВР – перший віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук, голова фракції «Голос» Ярослав Железняк, позафракційний народний депутат Гео Лерос, депутати від фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко та Яна Зінкевич.

Читайте також: «Слуги» пропонують Стефанчука та Корнієнка на посади спікера та першого віцеспікера Ради

Як повідомляв Укрінформ, парламент на пленарному засіданні в четвер, 7 жовтня, відкликав Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-