Заступник міністра оборони зустрівся з делегацією США

Заступник міністра оборони зустрівся з делегацією США

Фото
Укрінформ
Заступник міністра оборони України Олександр Носов обговорив із делегацією Сполучених Штатів Америки співробітництво у галузі військово-технічної політики.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Зазначається, що Носков провів зустріч із делегацією Командування забезпечення безпекової допомоги Збройних сил США на чолі із заступником генерального командувача доктором Мірою Грей.

Заступник міністра оборони розповів про безпекову ситуацію, пріоритетні напрями забезпечення озброєнням і військовою технікою Збройних сил України. Також, Носов детально зупинився на сферах, у яких українське оборонне відомство найбільше потребує підтримки іноземних партнерів.

Читайте також: США можуть передати Україні систему ПРО «Залізний купол» - Politico

«Сторони обговорили питання співробітництва у галузі військово-технічної політики і практичного виконання положень угод, підписаних між Україною і США під час нещодавнього візиту Президента України до Сполучених Штатів Америки», - сказано в повідомленні.

Під час зустрічі Грей підтвердила позиції США щодо підтримки України у питаннях відновлення її суверенітету і територіальної цілісності.

Читайте також: Олександр Носов, заступник міністра оборони України, член Наглядової ради Укроборонпрому

Як повідомляв Укрінформ, 6 вересня Президент Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки та обговорив активізацію взаємодії у безпековій та оборонній сферах.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-