Єврокомісар Сінкевічюс прибув до України обговорити «Зелену угоду» ЄС

Єврокомісар Сінкевічюс прибув до України обговорити «Зелену угоду» ЄС

Укрінформ
Єврокомісар з питань довкілля, океанів та рибальства Віргініюс Сінкевічюс прибув до України, щоб обговорити "зелений переход країни".

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.  

«EU Green Deal прибуває до Києва сьогодні! Я в Україні, щоб обговорити, як ми можемо працювати разом заради нашого довкілля та зеленого переходу країни!» - зазначив Сінкевічюс.

Єврокомісар зауважив, що чекає на важливі двосторонні обміни, які відбуватимуться сьогодні і завтра.

Як повідомляв Укрінформ, у травні Європейська комісія ухвалила докладний план дій в межах «Зеленої угоди» Євросоюзу, який визначає конкретні цілі та терміни щодо скорочення забруднення довкілля, з кінцевою метою досягнення Європою кліматично-нейтрального статусу до 2050 року.

Читайте також: Вимоги Європейського зеленого курсу стануть ключовими для експортерів агропродукції – експерт

European Green Deal (Європейський зелений курс) є дорожньою картою заходів, які перетворять Євросоюз на ефективну, стійку та конкурентоспроможну економіку, визначать засоби перетворення Європи на перший у світі кліматично нейтральний континент до 2050 року, стимулюючи розвиток економіки, покращення здоров’я та якості життя людей, а також трансформують кліматичні та екологічні виклики на можливості у всіх сферах та політиках ЄС, гарантуючи справедливий та інклюзивний характер зеленого переходу.

У 2020 році в Україні розпочалися внутрішні дискусії з бізнес-колами щодо ЄЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-