У Сенаті США запевняють у збереженні двопартійної підтримки України

У Сенаті США запевняють у збереженні двопартійної підтримки України

Укрінформ
Агресія РФ проти України, оборонна допомога США, а також загрози Nord Stream 2 для Європи стали головними темами віртуальної зустрічі співголови Українського кокусу в Сенаті США Діка Дурбіна й експрем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті американського сенатора за результатами розмови, передає Укрінформ.

«Під час розмови Дурбін і Яценюк обговорили поточні прояви російської агресії проти України, питання співробітництва та допомоги в галузі безпеки між Україною і США, а також занепокоєння навколо газопроводу Nord Stream 2», - зауважили в офісі сенатора.

Читайте також: Яценюк у Вашингтоні: Nord Stream 2 є проєктом проти України, ЄС, США і всього енергоринку

Крім того, Дурбін, який також є секретарем партії більшості в Сенаті, висловив свою послідовну прихильність збереженню міцної двопартійної підтримки України в американському Конгресі.

«Поки Україна стикається з постійною російською агресією, США будуть непохитним союзником українського народу та його зусиль для забезпечення демократичної й безпечної нації», - заявив Дурбін.

Американський законодавець зі свого боку запевнив, що докладатиме особистих зусиль для допомоги українському народові.

Як повідомляв Укрінформ, колишній прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк цього тижня відвідав з візитом Вашингтон. Сам політик зазначив, що приїхав до США, щоби «підтримувати Україну й боротися за Україну», та мав зустрічі з посадовцями, які представляють українську команду у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-