Реформи, візит Зеленського до США та  Nord Stream 2: Єрмак провів телефонну розмову з Нуланд

Реформи, візит Зеленського до США та Nord Stream 2: Єрмак провів телефонну розмову з Нуланд

Укрінформ
У продовження регулярного діалогу з американською стороною керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову із заступницею Державного секретаря Сполучених Штатів Америки з політичних питань Вікторією Нуланд.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт глави держави.

Як зазначається в повідомленні, співрозмовники обговорили актуальні питання порядку денного та змістовне наповнення майбутнього візиту Президента України Володимира Зеленського до США.

Єрмак та Нуланд обмінялися думками щодо прогресу у втіленні ключових реформ в Україні, зокрема у сферах судочинства, антикорупції та корпоративного управління, а також обговорили подальшу двосторонню взаємодію в енергетичній галузі. Вони констатували схожість підходів та оцінок України і США щодо загроз енергетичній безпеці України та Європи, зокрема стосовно наслідків реалізації проєкту «Північний потік – 2».

Читайте також: На Банковій розповіли про підготовку візиту Зеленського до Штатів

Керівник Офісу Президента приділив окрему увагу безпековій ситуації на Сході та уздовж кордонів нашої країни та потенційним загрозам у контексті російсько-білоруських навчань «Захід-2021».

Заступниця Державного секретаря Вікторія Нуланд висловила незмінну підтримку з боку США суверенітету й територіальної цілісності України перед лицем агресії Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-