Никифоров обіцяє регулярні брифінги на Банковій

Никифоров обіцяє регулярні брифінги на Банковій

Укрінформ
Новопризначений прессекретар глави держави Сергій Никифоров обіцяє регулярні брифінги в Офісі Президента.

Про це він сказав на своєму першому після призначення брифінгу у п'ятницю ввечері, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Подібний брифінг - це якраз одне з головних завдань, яке на мене поклали. Ми плануємо робити їх регулярно. Наскільки регулярними вони будуть, поки що сказати не можу. Офіс Президента хоче проводити їх якнайчастіше, але все залежатиме від наповнення. Ми не будемо вас кликати сюди, коли нам не буде чого розказати», - зазначив Никифоров.

Він також повідомив, що серед його обов'язків - проведення брифінгів, супроводження Президента на публічних заходах, донесення «меседжів від Офісу Президента, якщо щось відбувається позапланово». «Якщо ми не встигаємо скликати брифінг і щось потрібно прокоментувати індивідуально, то так само це робитиму я», - сказав прессекретар.

Читайте також: Дата й порядок денний візиту Зеленського у Вашингтон ще опрацьовуються - прессекретар

Як повідомляв Укрінформ, Никифоров призначений на посаду прессекретаря Президента України 9 липня. Раніше він працював ведучим новин на телеканалі «Україна 24», на каналі Euronews.

Юлія Мендель була прессекретарем Президента із червня 2019 року. 30 квітня 2021 року стало відомо про те, що вона написала заяву про звільнення з цієї посади. Указ про її звільнення Президент підписав 9 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-