Президент призначив головою Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук

Президент призначив головою Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлани Онищук і вручив їй службове посвідчення.

Про це повідомляє пресслужба глави Української держави, передає Укрінформ.

Як зазначається, до цього часу Онищук працювала заступником голови ОДА.

Під час зустрічі в Офісі Президента глава держави побажав новій очільниці Івано-Франківської ОДА успіхів на посаді.

“Вірю, що ваш фаховий рівень, досвід держслужби та знання регіону допоможе зробити роботу облдержадміністрації ще ефективнішою задля творення історії успіху вашої рідної Івано-Франківщини”, – сказав Президент.

Читайте також: Зеленський присвоїв звання генерала поліції чотирьом полковникам

Серед пріоритетів він назвав розвиток інфраструктури й туристичного потенціалу регіону, а також залучення інвестицій.

На сайті Президента оприлюднено укази про звільнення Андрія Бойчука з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою і призначення на цю посаду Онищук.

Світлана Онищук народилася 1984 року в селищі Заболотів Івано-Франківської області. У 2002 році закінчила Снятинський сільськогосподарський технікум за напрямом “бухгалтерський облік”, у 2005 році – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника за напрямом “правознавство”. Доктор наук з державного управління.

Трудову діяльність Онищук розпочала 2002 року як юридичний консультант приватної агрофірми. Проходила службу в органах внутрішніх справ у Прикарпатському юридичному інституті Львівського державного університету внутрішніх справ. З 2012 року працювала на різних посадах у Національному агентстві України з питань державної служби та його регіональних підрозділах.

З вересня 2019 року – заступник голови Івано-Франківської ОДА.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-