Партія «Голос» запланувала з’їзд на 29 липня

Партія «Голос» запланувала з’їзд на 29 липня

Укрінформ
Політична партія «Голос» планує провести з’їзд 29 липня.

Про це народний депутат, голова фракції «Голос» у Верховній Раді Ярослав Железняк сказав у коментарі Укрінформу.

«З’їзд партії планується 29 липня», – сказав він.

За словами Железняка, серед питань порядку денного з‘їзду є удосконалення статуту за програмою та ідеологією партії, а також питання «партійного будівництва».

«Якщо з’явиться кандидат на посаду голови партії, можливо, буде це питання. Поки що охочих немає. Можливі кандидати відкликали своє бажання, деякі навіть вийшли з партії. Це питання у нас поки що не визначене», – додав нардеп.

Водночас, коментуючи, ситуацію щодо заяви десяти народних депутатів парламентської фракції «Голос» про створення об'єднання «Справедливість», Железняк сказав, що «ніхто не заважає народним депутатам об’єднуватися у неформальні групи».

«Сьогодні о 15.00 буде засідання фракції. Можливо, це питання розглядатиметься там, але поки що я бачу, що всі налаштовані працювати. Буде інша інформація – будемо її розглядати», – зазначив він.

Читайте також: У «Голосі» заявили, що незгодні з партією мають з неї піти

Як повідомляв Укрінформ, на пленарному засіданні Верховної Ради 16 червня десятеро членів фракції «Голос» висловили недовіру керівнику фракції Ярославу Железняку і оголосили про створення окремого об'єднання «Справедливість». Депутати також заявили, що ініціюють виключення з фракції голови партії Кіри Рудик як депутата, що має понад 50% прогулів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-