У неділю на Донеччині та Прикарпатті обиратимуть двох депутатів Ради

У неділю на Донеччині та Прикарпатті обиратимуть двох депутатів Ради

Укрінформ
У неділю, 28 березня, в окрузі № 50 на Донеччині та в окрузі № 87 в Івано-Франківській області відбудуться проміжні вибори народних депутатів.

Двох народних депутатів обиратимуть серед 32 кандидатів, передає Укрінформ з посиланням на Управління комунікації Секретаріату ЦВК.

Так, голосування проходитиме на:

- 112 виборчих дільницях (106 – звичайних, 6 – спеціальних) округу № 50, який включає частину Краматорського району та частину Покровського району;

- 117 виборчих дільницях (115 – звичайних, 2 – спеціальних) округу № 87, який включає Надвірнянський район, частину Івано-Франківського району та частину Коломийського району.

Загалом, за попередніми підрахунками, проголосувати на виборах народних депутатів зможуть майже 295 тисяч виборців, які обиратимуть серед 18 кандидатів в окрузі № 50 та серед 14 – в окрузі № 87.

Голосування розпочнеться о 8:00 і триватиме до 20:00.

Читайте також: Разумков скликає дві позачергові Ради 30 березня

Як повідомлялося, вибори у 87-му окрузі на Прикарпатті були призначені через складання повноважень народним депутатом Зіновієм Андрійовичем (фракція партії "Слуга народу") у зв’язку з обранням його міським головою Надвірної, а в окрузі на Донеччині - у зв’язку з достроковим припиненням повноважень позафракційного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська.

Крім довиборів до ВР, на неділю також призначено повторні та проміжні вибори 186 депутатів міських, селищних, сільських рад.

Позачергові парламентські вибори в Україні відбулися 21 липня 2019 року, чергові місцеві вибори — 25 жовтня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-