У «Слузі народу» знайшли заміну Дубінському у київському обласному осередку

У «Слузі народу» знайшли заміну Дубінському у київському обласному осередку

Укрінформ
Члени Київської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» на позачерговій конференції обрали головою народного депутата Андрія Мотовиловця замість Олександра Дубінського.

Про це повідомляється на сайті політсили.

"Члени Київської обласної організації політичної партії «Слуга народу» на позачерговій конференції обрали головою народного депутата Андрія Мотовиловця. Члени осередку вважають, що до створеної Національної ради громад не може входити Олександр Дубінський, який раніше очолював Київську обласну організацію «Слуги народу»", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що члени осередку у ході конференції ухвалили рішення про призначення нового очільника більшістю голосів. Партійці також звернулися до голови партії з ініціативою скликати позачергову конференцію з кадрових питань.

Читайте також: «Слуги народу» Київщини назвали неприпустимим призначення Дубінського до керівного органу партії

Крім того, у зв’язку з діями, що можуть трактуватися як невизнання статуту партії та невиконання членом партії статутних обов’язків, розглядається питання про виключення Дубінського із членів партії.

«Ініціювати подібні питання та наполягати на їхньому розгляді – право членів партії. Процедура переобрання відбулася відповідно до статуту партії, законодавства та без будь-яких порушень», – наголосив голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Читайте також: Головою політради партії «Слуга народу» обрали Арахамію – Кравчук

Своєю чергою Мотовиловець заявив, що працюватиме над розвитком Київської області та розбудовою місцевих осередків відповідно до нового статуту, що був ухвалений на XI з’їзді партії.

Як повідомляв Укрінформ, 1 лютого народного депутата Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вирішили виключити з фракції «Слуга народу».

При цьому Дубінський закликав колег, які його підтримали, залишатися у фракції.

Читайте також: Дубінський увійшов до складу Нацради громад партії «Слуга народу»

Дубінський є також заступником голови парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

11 січня Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) міністерства фінансів США ввів додаткові санкції проти семи фізичних осіб і чотирьох організацій, які є частиною «російської мережі зарубіжного впливу», пов'язаної з Андрієм Деркачем.

Санкції введені проти колишніх українських чиновників Костянтина Кулика, Олександра Оніщенка, Андрія Теліженка, а також чинного народного депутата Олександра Дубінського, який оприлюднив так звані плівки Деркача.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-