МЗС запустило у Фейсбуці ролики про українських дипломаток

МЗС запустило у Фейсбуці ролики про українських дипломаток

Відео
Укрінформ
МЗС України запустило проєкт про жінок у дипломатії #ДипломаткиБезКраваток.

Про це повідомляє пресслужба зовнішньополітичного відомства, передає Укрінформ.

“Дипломатія - це не чоловічий світ, як вважалося раніше, а МЗС України нині - це реальні обличчя і людські історії, а також місце, де жінки можуть реалізувати себе. Цим проєктом ми хочемо показати справжнє жіноче обличчя українського МЗС і мотивувати жінок будувати кар’єру в дипломатії”, - зазначила перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова.

Як повідомили в МЗС, у коротких відеороликах, і публікуватимуться на Фейсбук-сторінці міністерства, жінки-дипломати керівного рівня - посли, директори департаментів, начальниці відділів і служб - відверто говоритимуть про професію, жіноче лідерство і мотивацію рухатися вперед.

Читайте також: Зеленський привітав українок з 8 березня: Мрійте, досягайте мети і змінюйте світ

Зокрема, учасниці проєкту розкажуть, що було для них вирішальним у виборі професії, про значущі для них історії з дипломатичного життя, свої рецепти успіху, поділяться думками щодо жіночого лідерства в дипломатії.

Наразі опублікований проморолик проєкту.

У проєкті візьмуть участь перша заступниця глави МЗС Еміне Джапарова, посол України в Сінгапурі Катерина Зеленко, директор Департаменту комунікацій та публічної дипломатії Алла Польова, посол України у Фінляндії Ольга Діброва, директор Департаменту міжнародного права Оксана Золотарьова, керівник патронатної служби Ольга Аксьонова та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-