Справи Порошенка: слідчі ДБР чекають на міжнародну допомогу

Справи Порошенка: слідчі ДБР чекають на міжнародну допомогу

Укрінформ
Слідчі Державного бюро розслідувань у ході розслідування низки справ відносно п’ятого президента Петра Порошенка очікують на виконання міжнародно-правових доручень.

Як передає Укрінформ, про це повідомив під час звіту на парламентському комітеті з питань правоохоронної діяльності в.о. керівника ДБР Олексій Сухачов.

“У ДБР розслідуються кримінальні провадження, у яких фігурує Петро Олексійович Порошенко. На даний час у цих кримінальних провадженнях виконуються міжнародні запити, які ми направили у встановлений законом спосіб через Офіс генпрокурора”, - сказав він.

Читайте також: У «Євросолідарності» назвали фейками інформацію про зв’язки Порошенка з Медведчуком

На уточнююче запитання, коли у ДБР очікують виконання міжнародних запитів, Сухачов відповів, що раз на місяць відомство цікавиться цим у Департаменті міжнародно-правового співробітництва Офісу генпрокурора.

Читайте також: Порошенко закликав позбавити ліцензії телеканал «Наш»

Як повідомляв Укрінформ, ДБР розслідує відносно Петра Порошенка декілька десятків кримінальних справ. Більшість із них була порушена на виконання рішення судів за зверненням ексзаступника керівника Адміністрації Президента Януковича Андрія Портнова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-