ЦВК зареєструвала уже вісім кандидатів на довиборах у Раду

ЦВК зареєструвала уже вісім кандидатів на довиборах у Раду

Список
Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала Валентина Рибіна кандидатом у народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі № 50 на Донеччині від “Партії Шарія”.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок, 15 лютого, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу комісії.

“ЦВК зареєструвала Рибіна В.В. кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область) на проміжних виборах народного депутата України 28 березня 2021 року від політичної партії “Партія Шарія”, - поінформували в Комісії.

Раніше ЦВК вже зареєструвала сімох кандидатів в народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради: Вікторію Шилову – в окрузі № 50, Михайла Ноняка, Олександра Шевченка, Марусю Звіробій-Біленьку, Руслана Зозулю, Руслана Кошулинського та Юрія Юрченка – в окрузі № 87 на Прикарпатті.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія призначила на 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата в округах №87 та № 50.

Читайте також: Довибори у Раду: «Євросолідарність» висунула Юлію Кузьменко

Подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатів у депутати триватиме до 25 лютого включно.

Вибори у 87-му окрузі на Прикарпатті відбудуться через складання повноважень народним депутатом із фракції "Слуга народу" Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.

Вибори в окрузі на Донеччині призначені після дострокового припинення Верховною Радою 16 грудня повноважень позафракційного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-