Кабмін звільнив одного із заступників Скалецької

Кабмін звільнив одного із заступників Скалецької

Укрінформ
Кабінет міністрів України задовольнив заяву на звільнення з посади заступника міністра охорони здоров’я Михайла Загрійчука.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на брифінгу після засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Михайло Загорійчук дійсно подав заяву про звільнення, і міністр ініціювала розгляд цього питання на уряді. Ми дійсно прийняли рішення про те, щоб задовольнити заяву Михайла, і він припиняє працювати в команді міністра", - сказав Гончарук.

Читайте також: Зеленський змінив низку голів РДА у двох областях

Михайло Загрійчук поінформував у соцмережі, що подав у відставку.

"Сьогодні подав у відставку з посади заступника міністра охорони здоров’я України! Дуже дякую всім за сумісну роботу, підтримку та допомогу! Впевнений, що наша система охорони здоров’я має величезний потенціал для розвитку", - написав Загрійчук.

Він є лікарем-хірургом, науковим співробітником Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О.Шалімова НАМН України.

Як повідомлялося, 11 вересня Кабінет міністрів призначив заступниками міністра охорони здоровя Андрія Семиволоса, Михайла Загрійчука, Младену Качурець, Олену Сімоненко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-