Арахамія показав журналістам свою переписку з пранкером Джокером

Арахамія показав журналістам свою переписку з пранкером Джокером

Відео
Укрінформ
Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія перед початком з'їзду партії показав журналістам свою переписку з Джокером.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я із ним спілкуюся. Він до мене звернувся як до керівника фракції та пояснив, що не має наміру розколювати фракцію та взагалі шкодити. Усе, чого він хоче, як небайдужий громадян України, це допомоги очистити фракцію та партію від ідіотів",- сказав Арахамія.

За його словами, із переписки з Джокером вдалося дізнатися, що його турбує ситуація, яка склалася у парламенті, адже монобільшість - це історичне явище.

Читайте також: У "Слузі народу" хочуть, щоб за скандальне листування із пранкерами взялася прокуратура

Керівник додав, що спочатку до нього звернувся невідомий, який представився Джокером та запропонував за 2 біткоїни надати "цікаву інформацію", на що народний депутат попросив довести, що це дійсно Джокер. Цей невідомий не відреагував, а вже після цього вийшов на зв'язок той, хто назвався Джокером, та заявив, що робить усе не за гроші.

Як повідомлялося, раніше у телеграм-каналі "Джокер" з'явилися скріншоти нібито переписки заступника голови фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка, а також голови Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайла Радуцького з пранкером, який називався генпрокурором Русланом Рябошапкою. За даними ЗМІ, пранкер Джокер за останніх 5 днів розіграв у месенджері кількох депутатів від «Слуги народу» від імені генерального прокурора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-