Суд призначив підготовче засідання за позовом Кличка до Гончарука

Суд призначив підготовче засідання за позовом Кличка до Гончарука

Укрінформ
Окружний адмінсуд міста Києва відкрив провадження за позовом Київського міського голови Віталія Кличка до Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука та призначив підготовче засідання на 31 жовтня 2019 року.

Про це інформує пресслужба суду.

“Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження і призначив на 31 жовтня підготовче засідання у справі за позовом Віталія Кличка до Кабінету Міністрів України та глави уряду Олексія Гончарука”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, позивач просить суд визнати протиправними дії Кабміну щодо внесення Президенту України подання від 4 вересня про звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень глави держави.

Читайте також: Кличко знову позиватиметься проти “1+1”

Крім того, Кличко просить ОАСК скасувати пропозицію Прем’єр-міністра, що датована 4 вересня, про звільнення позивача з посади голови КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня Віталій Кличко подав два позови до Окружного адміністративного суду міста Києва, а саме - до Кабінету міністрів України та Прем’єр-міністра Олексія Гончарука та до керівника Офісу Президента України Андрія Богдана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-