Делегація Конгресу США у Києві запевнила у повній підтримці України

Делегація Конгресу США у Києві запевнила у повній підтримці України

Укрінформ
Делегація Конгресу США запевнила у повній подальшій підтримці України у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“Присутня сьогодні у Києві делегація складається як з республіканців, так і з демократів. Тут є представники Комітету з питань збройних сил та інших важливих комітетів. Ми прибули для того, щоб спільно дати важливий чіткий меседж - Сполучені Штати підтримують Україну. Конгрес США підтримує зусилля вашої країни у протистоянні збройній агресії Російської Федерації”, - цитує пресслужба очільника делегації, голову підкомітету з питань боєготовності Комітету з питань збройних сил Палати представників США конгресмена Джона Гараменді.

За його словами, конгресменам важливо зрозуміти потреби, щоб після повернення до Вашингтона завершити формування пропозицій до бюджету, який включатиме підтримку для України та її Збройних сил.

Як зазначають в пресслужбі, конгресмени США відзначили необхідність подальшого діалогу та співробітництва з Міністерством оборони та Збройними силами України.

Читайте також: Трамп відкликав Йованович через її спротив розслідуванню щодо Байдена - ЗМІ

Своєю чергою міністр оборони Андрій Загороднюк запевнив американську делегацію, що допомога, яка надходить Україні, використовується ефективно і за призначенням, а військовослужбовці ЗСУ відчувають підтримку колег зі США.

Як повідомлялося, Конгрес США цього тижня дав попередню згоду на продаж Україні додаткової партії протитанкових ракетних комплексів зброї Javelin на суму $39 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-