Призначення та звільнення: Кабмін прийняв ще кілька кадрових рішень

Призначення та звільнення: Кабмін прийняв ще кілька кадрових рішень

Список
Укрінформ
Кабінет міністрів на своєму засіданні схвалив рішення про призначення Аліни Фролової та Олексія Марценюка заступниками міністра оборони України.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"У Міністерство оборони: Марценюка Олексія Еразмовича – заступником міністра; Фролову Аліну Євгеніївну – заступником міністра", - йдеться у повідомленні.

Водночас уряд звільнив Миколу Кузьо з посади заступника міністра екології та природних ресурсів з питань європейської інтеграції.

Також Кабмін ухвалив рішення про звільнення Марини Лазебної з посади голови Державної соціальної служби.

Два звільнення у Державному агентстві з питань кіно: Сергія Неретіна – з посади першого заступника голови, Сергія Недзельського – з посади заступника голови.

Окрім цього, ухвалено рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Державного агентства автомобільних доріг України на Олега Федоренка, який обіймав посаду начальника управління експлуатації доріг в "Укравтодорі". В.о. голови Державного агентства України з питань кіно призначено Юлію Шевчук, яка раніше працювала керівником юридичного відділу Держкіно.

Читайте також: Кабмін призначив трьох заступників Бородянського

Фролова з 2014 року співпрацює з урядом у якості радника з питань міжнародної політики та стратегічних комунікацій. У 2015-2016 рр. була радником заступника міністра оборони, у 2016-2019 рр. — радником міністра інформаційної політики. Засновник кількох комунікаційних агенцій. З 2015 року очолює БО "StratComUA", центр стратегічних комунікацій, який серед інших проєктів надавав підтримку агенціям сектору безпеки і оборони (РНБО, НГУ, ДПСУ, ГШ). З 2014 року опікується питаннями реабілітації ветеранів — ініціатор та організатор проведення в Україні "Ігор нескорених". Постійний спікер на конференціях та курсах НАТО, ЄС, EUAM, King’s College, Маршал Центру, Венеціанського клубу, Центру передового досвіду НАТО зі стратегічних комунікацій в оборонній сфері. Має ступінь магістра з міжнародних відносин Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Марценюк з 2005 по 2007 рік працював на різних посадах в інвестиційних банках ING Corporate Finance та Morgan Stanley в м. Лондон (Велика Британія). З 2009 по 2010 рік був начальником відділу корпоративного розвитку в ЗАТ "Смарт-холдинг", м.Київ. З 2010 року працював менеджером проєктів, ТОВ "ІстВан", м.Київ. Займався громадською діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-