Звільнення та призначення: уряд оприлюднив кадрові рішення

Звільнення та призначення: уряд оприлюднив кадрові рішення

Список
Укрінформ
Уряд звільнив керівників Укравтодору, Нацполіції, Держархбудінспекції, Держгеонадр, Укртрансбезпеки, Держагентства лісових ресурсів, Нацагентства з питань державної служби, Державної архівної служби, Держагентства резерву та Держагентства з питань електронного урядування.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

"Уряд звільнив керівників 9 державних структур, зокрема, очільника Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) Сергія Кузьміна та керівника Державної служби геології та надр Олега Кирилюка", - ідеться в повідомленні.

Крім того, звільнено голову Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря, очільницю Державної архівної служби Тетяну Баранову, керівника Національного агентства України з питань державної служби Костянтина Ващенка, керівника Державного агентства резерву Вадима Мосійчука та його заступника Дмитра Булатова, голову Державного агентства з питань електронного урядування Олександра Риженка, голову Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.

Читайте також: Кабмін призначив нового голову Нацполіції

Уряд також прийняв заяви про звільнення в.о. голови Укравтодору Славоміра Новака (з 1 жовтня 2019 року) та голови Національної поліції України Сергія Князєва.

Водночас звільнено чотирьох заступників голови Фонду державного майна: Віталія Герца, Олену Коротку, Юрія Нікітіна та Віталія Трубарова.

Уряд також звільнив трьох заступників міністра внутрішніх справ — Сергія Ярового (з посади першого заступника), Сергія Гончарова та Тетяну Ковальчук.

Крім того, звільнено Олексія Перевезенцева з посади державного секретаря Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Владислава Андронова з посади державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства.

Водночас, уряд призначив 10 заступників міністрів та одного державного секретаря. Зокрема, у Міністерстві внутрішніх справ призначені попередньо звільнені перший заступник Сергій Яровий та заступники Сергій Гончаров і Тетяна Ковальчук, а також троє нових заступників міністра: Антон Геращенко, Катерина Павліченко та Олександр Гогілашвілі (з 26 вересня 2019 року).

Читайте також: Голова Укравтодору йде у відставку

У Міністерстві фінансів призначили заступника міністра Павла Ходаковського та державного секретаря Костянтина Ващенка.

У Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб з'явивися новий перший заступник міністра Антон Колумбет.

У Міністерство цифрової трансформації на посаду державного секретаря призначений Олександр Риженко.

Крім того, заступником міністра юстиції з питань виконавчої служби призначений Андрій Гайченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-