Гончарук: Найкраща відповідь на агресію РФ — наш власний успіх

Гончарук: Найкраща відповідь на агресію РФ — наш власний успіх

Укрінформ
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає Російську Федерацію агресором, але закликає спільно думати про те, як Україні співіснувати з таким сусідом.

Про це він сказав у ході щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі", яка проходить 12-14 вересня у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Росія — це агресор, і тут немає ніяких питань. Наші погляди з часів Майдану в цьому плані ніяк не змінилася. Але це ніяк не відміняє того, що Росія - це наш найбільший сусід, і просто потрібно усвідомити, як співіснувати із цією великою країною надалі", - сказав Гончарук.

За його словами, українська влада прагне бути прагматичною та вважає, що найкраща відповідь будь-якому агресору — це наш власний успіх.

"Нам потрібно продемонструвати, що ми успішні. Ми, як уряд, точно будемо концентруватися на тому, щоб максимально швидко зробити Україну успішною країною. Це буде наша асиметричні відповідь будь-якій агресії зараз", - підкреслив глава уряду.

Читайте також: Гончарук анонсував програму діяльності Кабміну за кілька тижнів

Як повідомлялося, XVI Щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" проводитиметься з 12 по 14 вересня.

На конференцію, організовану міжнародним форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, зібралися понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів і експертів з 26 країн, які будуть обговорювати глобальні виклики майбутнього, а також політичну ситуацію і її значення для Європи та України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-